What we do.

Samen werken we aan een Drive traject op maat met één doel: winst op werkgeluk en productiviteit. Dankzij 4 bouwstenen verhogen wij het rendement van zowel medewerkers als onderneming.

We explore

Survey

We ontwikkelen een aantrekkelijke, activerende bevraging, specifiek gericht op jullie doelgroepen. We garanderen actie- en toekomstgerichte inzichten via sterke, wetenschappelijk onderbouwde modules én organisatie-specifieke vragen. Een Drive survey is nooit dezelfde maar altijd doeltreffend.

Bekijk alle mogelijke surveys

Focusgroep

In interactieve workshops geven we medewerkers de kans om hun ervaringen te delen over hun werkleven. Hoe loopt de samenwerking? Wat zijn de uitdagingen als leidinggevende? Hoe sterk is de interne communicatie? Wat geeft je energie van en wat brengt stress? Zo kunnen de resultaten verder uitgediept worden én verhogen we de tegelijkertijd de betrokkenheid van medewerkers.

Interview

In één-op-één gesprekken gaan we in dialoog met de medewerker om werkbeleving op het niveau van het individu te begrijpen. There’s no one-size-fits-all, so we need to know it all. Aan de hand van één of meerdere Explore formules komen we tot een scherpe foto van de werkbeleving binnen jullie organisatie.

We design

Na een vaak gecombineerde diepte analyse worden de verkregen inzichten gepresenteerd in een overzichtelijk, visueel rapport. Via concrete opportuniteiten en uitdagingen leren jullie als organisatie snel veel bij en we ondersteunen jullie om deze inzichten te delen met medewerkers. This stuff is gold.

We improve

Medewerkers

Zie ons als het reisbureau van sterke Employee Journeys: van solliciteren bij jullie bedrijf tot het onboarding proces, van persoonlijke ontwikkeling tot zwanger worden of promotie maken, … Wat belangrijk is voor hen, is belangrijk voor ons. We zorgen dat het plaatje klopt en komen steeds met positieve, creatieve inbreng: een warme complimentendag, een spannende walking challenge, een inspirerende keynote of een unieke teambuilding. It’s all about the experience.

Ontdek ons trainingsaanbod hier.

Leidinggevenden

Een cultuur staat of valt met zijn leidinggevenden. Door middel van de juiste training en coaching zetten we hen op scherp, zodat ze hun teams op de beste mogelijke manier te ondersteunen. Deze motors van je organisatie zijn in staat om bruggen te bouwen en collectieve verbinding te creëren.

Organisatie

Werkbeleving gaat hand in hand met retentie van jullie medewerkers en organisatiegroei. Om impact op lange termijn te garanderen, kijken we kritisch naar de interne processen en dynamieken die het werkgeluk van de medewerkers in de weg staan. We gaan constructief aan de slag om te beantwoorden aan de belangen van zowel de medewerker als de organisatie.

We take pulse

Met de vinger op de pols, blijven we jullie informeren. Wij zorgen voor een continue feedbackloop om impact en actuele ervaringen te kunnen waarnemen. Zo verhoog je de effectiviteit en duurzaamheid van werkbelevingsinitiatieven. Future people proof zijn noemen wij dat.

Let's thrive
together

Kennismaken?